Natura Park Natura Park Natura Park Natura Park Natura Park

 

 Ważne uroczystości wymagają niezwykłej oprawy.

Restauracja Natura Park

 

W restauracji Barka, która znajduje się na terenie ośrodka, organizujemy wesela, komunie, stypy, jubileusze i inne imprezy okolicznościowe. Dysponujemy salą na 120 osób, wspaniałą, domową kuchnią oraz wieloma pomysłami, które sprawią, że ważną dla Ciebie uroczystość przeżyjesz w niezapomniany sposób. Znakomitym uzupełnieniem tych walorów jest spokojne, leśne otoczenie wraz z przestrzenią do relaksu i zabaw dla dzieci.

 

 

 

Restauracja Natura Park    Restauracja Natura Park  

 

Wesela

Dzień ślubu to czas, który Nowożeńcy pragną zapamiętać do końca życia. Młodzi wraz z rodzicami pragną, aby dzień ICH UROCZYSTOŚCI przepełniony był miłością i radością, a także by jego oprawa zachwyciła każdego. 

W tej wyjątkowej chwili Państwo Młodzi chcą wyglądać olśniewająco i niepowtarzalnie. W tym dniu nie ma miejsca na błędy ani w organizacji, ani w wyglądzie. Każdy element uroczystości powinien być przemyślany bardzo szczegółowo oraz dopracowany na najwyższym poziomie.

Nocleg dla gości to równie ważny aspekt, jak samo przyjęcie. Posiadamy bardzo komfortowe całoroczne domy - apartamenty a także domki letniskowe.

ZAPRASZAMY DO PRZECZYTANIA OPINII GOŚCI, KTÓRZY WYBRALI NASZ OŚRODEK NA TEN WAŻNY DZIEŃ :)
A TAKŻE OPINIE GOŚCI, KTÓRZY GOŚCILI U NAS JAKO GOŚCIE "WAKACYJNI".

Wesele Natura Park    Wesele Natura Park  

 

Wesele Natura Park    Wesele Natura Park  

 

Wesele Natura Park    Wesele Natura Park  

 

Od A do Z zorganizujemy ten wyjątkowy dzień w przepełnionej radością atmosferze. Elegancki wystrój stołów i sali na pewno zostanie zapamiętany przez Państwa gości a bogate menu zadowoli każde podniebienie …

Zawsze bardzo uważnie słuchamy życzeń naszych Klientów, jednocześnie służąc radą w przypadku jakichkolwiek pytań i wątpliwości.

Zapewniamy obsługę na wysokim poziomie ! 

Brak kosztów ukrytych !

Oferujemy:

  • Wynajem sali na około 120 osób,
  • Obsługę kelnerską,
  • Menu (w zależności od wybranego wariantu I, II, III - przystawka, zupa, danie główne, deser),
  • Dania gorące serwowane (w zależności od wariantu I, II, III)
  • Napoje gorące (kawa, herbata) oraz woda z cytryną i miętą bez ograniczeń do spożycia na terenie lokalu. 
  • Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, wiśniowy) 1l/os.

Cena obejmuje:

  • Wynajem sali 
  • Podstawową dekorację stołów (białe obrusy, kompozycje serwet w wybranej przez Państwa kolorystyce)
  • Powitanie Pary Młodej chlebem i solą
  • Lampkę szampana dla Małżonków i gości
  • Obsługę kelnerską
  • Apartament dla Nowożeńców
  • Bezpłatny parking

Alkohol własny gości bez opłaty „korkowego” lub alkohol zorganizowany przez nas w cenach promocyjnych (w zależności od rodzaju alkoholu). 

Dzieci do lat 3 – bezpłatnie
Dzieci od 4 do 12 lat – 50% stawki
Dzieci powyżej 12 lat – 100% stawki
Poprawiny 60,00 – 80,00/os.

Dodatkowo płatne:

  • Napoje gazowane 1l/os. - cena 8,00 / l
  • Owoce – 12,00 / os.
  • Pokoje (domki) dla gości weselnych ze śniadaniem - 60 / os.
  • Szarfy i pokrowce w kolorze białym 5,00 / krzesło
  • Opłata Stoart 110,00 pln, jeżeli nie uiszcza jej zespół / DJ
  • Dla przyjęć weselnych na minimum 90 osób i menu wariantu III ikebana (wersja standardowa) na stole prezydialnym w cenie.

Do ceny menu weselnego doliczamy 15% (z kwoty podstawowej) za obsługę

Prezentujemy przykładowe menu na wesele

W podanym menu możemy uwzględnić zmiany według Państwa życzeń

 

Całkowity koszt wesela ustalany jest indywidualnie na spotkaniu po zapoznaniu się z oczekiwaniami i potrzebami Klienta.

Na Państwa życzenie przygotujemy wiejski stół z wysokiej jakości składnikami. Swojski stół to idealny dodatek na przyjęcie weselne, jak również na inne przyjęcia okolicznościowe. Oferujemy stół mięsny (np. : smalec ze skwarkami, boczek wędzony, ogórki z beczki, kiełbasa wiejska, szynka wędzona, salceson)  w cenie 24,00 / osoby a także stół rybny (np.: ryby wędzone - 2 rodzaje, koreczki, ryby w zalewie, rybne szaszłyczki) w cenie 29,00 / osoby

Jesteśmy również w stanie zorganizować dla Państwa pieczonego dzika w cenie 1.900,00 -    2.600,00 (w zależności od ilości osób). 

 

Przy dokonaniu rezerwacji wymagana jest zaliczka w wysokości 3.000,00 pln

 

Istnieje możliwość zorganizowania również baru mobilnego lub mogą Państwo skorzystać z naszego baru oraz wynajętego barmana.


WESELA ORGANIZOWANE  W MIESIĄCACH LISTOPAD –

GRUDZIEŃ 5% ZNIŻKI (z wyjątkiem Świąt i Sylwestra)

WESELA ORGANIZOWANE W MIESIĄCACH STYCZEŃ – LUTY 10% ZNIŻKI

I wariant menu

Cena – 170 zł / osoby

  • przystawka: tatar z marynowanego łososia na awokado
  • zupa: consomme z podgrzybków z pietruszkowymi kluseczkami
  • danie główne: roladki z szynki faszerowane kaszą gryczaną, wątróbką, śliwkami na kluseczkach gnocchi z glazurowaną marchewką, polędwiczki wieprzowe faszerowane morelą, otulone boczkiem wędzonym na puree ziemniaczano-chrzanowym z zielona fasolką, łosoś z pieca na postumencie szpinakowym z sosem holenderskim i kulkami ryżowymi z orzechami
  • deser: mus z suszonych owoców z dodatkiem likieru pomarańczowego i puszystej pianki jogurtowej
  • zimna płyta: pieczony schab z porem i orzechami, pasztet staropolski w cieście francuskim z konfiturą z żurawiny, dorsz faszerowany glazurowany galaretką cytrynową, deski wędlin długo dojrzewających, śledziki na sposób orientalny, sałatka z grillowanych papryczek z dodatkiem koziego sera, sałatka z pieczonych buraków, rzodkiewki z wędzonym śledziem, wybór pieczywa, masła smakowe, warzywa marynowane i kiszone, zimne sosy
  • danie gorące około północy: zupa rybna z białych ryb z dodatkiem pieczonych pomidorów i z pikantnymi pulpecikami łososiowymi

II wariant menu

cena 200 zł / osoby

  • Przystawka: Owoce morza marynowane w limonce, chilli z sosem teriyaki, podane w koszyczku ze smażonej lazanii
  • Zupa: Rosół z gęsi podany z pierożkami faszerowanymi kaczką i z warzywami julienne
  • Danie główne: rolady z udek kurczaka faszerowane grzybami i serem podane na plastrach, pieczonych ziemniaków i różyczkami brokuła i z prażonymi migdałami, eskalopki wieprzowe z musem wiśniowym na puree z pieczonej dyni i glazurowane marchewki, dorsz bałtycki smażony w temperze piwnej na frytkach domowych z groszkiem cukrowym
  • Deser: krem brulee z absyntem palonym brązowym cukrem
  • Zimna płyta: pasztet z kaczki z wytrawną marmoladą ze śliwek, pieczony udziec wieprzowy marynowany w jałowcu, karczek z glazurą morelową, śledziki na konfiturze z czerwonej cebuli i jabłek, tymbaliki z krewetkami i koprem włoskim, trójkąciki sera camembert panierowane w pestkach dyni ułożone na rukoli, kolorowych sałatach, pomidorkach koktajlowych skropione musem malinowym, półmiski mięs i wędlin podwędzanych, sałatka z pomarańczy, orzechów i kurczaka, wybór pieczywa, masła smakowe, warzywa marynowane i kiszone, zimne sosy
  • Danie gorące około północy: zupa „ucha” z pikantną wołowiną podana w chlebie

III wariant menu

Cena – 240 zł / osobę

  • Przystawka: Carpaccio z wędzonej piersi gęsiej na tafli z rukoli, karmelizowanej gruszki z musem malinowym
  • Zupa: Cappuccino z batatów z podwędzaną śmietanką
  • Danie główne: Konfitowane udka z kaczki z coulis daktylowym na kluseczkach z parmezanem i sałatką z pieczonych jabłek, pieczona rolada wieprzowa z konfiturą wiśniową na puree z dyni i z buraczkami, pieczona pierś z kurczaka na emulsji jałowcowej, ziemniakami au gratin i glazurowaną fasolką szparagową, roladki z dorsza bałtyckiego faszerowane szpinakiem, suszonymi pomidorami pod beszamelem, puree ziemniaczane z topinamburem i emulsją z marchewki
  • Deser: Parfait miodowo-bezowe skropione adwokatem
  • Zimna płyta: terrina z łososia, śledzik z fen kułem na plastrach pieczonego jabłka, śledzik na galaretce z żubrówki posypaną orzeszkami, pasztet z dziczyzny przekładany leżakowaną słoniną, tatar wołowy na marynowanych podgrzybkach, blanszowanej cebulce i anchois, pieczona szynka z chrupiącą skórką, pieczeń z cielęciny z dipem z tuńczyka, pater suszonych wędlin, łosoś wędzony na mixie zielonych sałat z pomidorkami cherry, oliwkami, kaparami i oliwą rydzową, sałatka z kurczakiem, bekonem, borowikiem i cykorią, wybór pieczywa, masła smakowe, warzywa marynowane i kiszone, zimne sosy
  • Danie gorące po północy: żur na zakwasie z żytnich otrębów z kurkami

 

Wesele Natura Park    Wesele Natura Park  

 

Wesele Natura Park    Wesele Natura Park  

 



Zobacz galerię ośrodka